Lee Seung Ki Türkiye'de / tam da benim dibimde

Allah'ım inanamıyorum ksdjlskjdflkjsdf Ölücem sanırım lksjdflkjsdf

Tamam bi sn kendime geliyorum hemen.

De gelemiyorum lksjdflskdj Şerefsiz ya muzur nerden çıktı şimdi durup dururken slkdjfslkdj ay çok mutlu oldum lksjdflj

Tamam tamam toparlandım.

Şimdi, başlıktan da anladığınız üzere Lee Seung Ki'den bahsediyorum. Kendisinin Hırvatistan'a giderken aktarmayla İstanbul'a geleceğini biliyordum da ne bu kadar erken olacağından, ne de burada biraz vakit geçireceğinden haberim vardı.

Az önce havaalanındaki videosunu izledim, gençler.. (oradaki kızları köpek gibi kıskandım) Bu çocuk Sultanahmet'e nasıl gidileceğini sormuş... Kızlar da metroyla Zeytinburnu'na gideceksin, oradan da aktarmayla tramvaya geçip öyle gideceksin diye tarif etmişler.. Çok değil en fazla 2 saat önce olmuş bu..

Ulan senin götünü keserim ha. Nolurdu 2 saat daha erken gelseydin??? Ulan hayvan herif ben her sabah ve her ikindi Zeytinburnu metrodayım??? ZB BENİM MEKANIM DEMEMİŞ MİYDİM!! Hayır sadece benim mekanım olmasını burada yaşamamı geçtim, ÇOCUK METROYLA AYAĞIMA KADAR GELMİŞ YA VALLAHA DELİRİCEM.

bi insanın arkadaşı neden bu kadar açık sözlü olur ki? xs
Bakın işin şakasında değilim, ben cidden her sabah 8 ve öğleden sonra 3 buçuk 4'te metrodayım, 4'e doğru da Ataköy'den Zeytinburnu'na geçmiş oluyorum. VE BU ÇOCUK AYNI METROYU KULLANARAK ZEYTİNBURNU'NA GELMEYİ SONRA DA TRAMVAYLA AKTARMA YAPMAYI PLANLAMIŞ.

Zaten çirkindi, şimdi bir de saçlar kısalmış iyice çirkinleşmiş, üzerine bir de mal, İngilizce konuşmaya daha doğrusu normal bir İngilizce'yi anlamaya çalışıyor falan, üf ya niye bu kadar sevimli bu şerefsiz?

Neyse, sonuç olarak neredeyse burun farkıyla Lee Seung Ki'yi kaçırmış oldum. (evet onunla aynı saatte binsem 439583498539847598734milyon kişi arasında hemen seçicektim onu ve sarı montunu çünkü sldkjfsldk ya of sinirlerim bozuk ksedlkfjdlkgj)

İşin komiği, idoller MuBank için gelip de İstanbul'un belli yerlerini gezerken (tabi biz bunu gösteriyi izledikten, doğal olarak da sahne kıyafetlerini gördükten sonra öğrenmiş olduk) ikizimle demiştik ki: ZB YE BEKLERİİİK. GELİN DE BİR LAF YİYİN.

Şimdi Lee Seung Ki "ZB" ye geldi.. Allah'tan başka bir şey isteyeymişim? Mesela LSG in bir 2 saatcik daha erken gelmesini? Hazır pasom doluyken ona da basardım hem? Ayrıca Zeytinburnu dediğine göre, Zeynep demiş sayılır, ben bir süre bununla mutlu olayım madem (oha yuh yuh dlfkjgdlkjfglkj)

Peki peki.. İçimdeki ergeni yeterince gözler önüne serdiğime göre.. Artık kaçayım ben..

HOFF...

ikisi de buralara geldi işte ne yapsak ki...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................