Flower Boy Ramyun Shop - Püff


Oh Boy!/Flower Boy projesinin ilk dizisi olan Flower Boy Ramyun Shop'u izlemeyi daha az önce bitirdim ve yarıyıl tatili boyunca giremeyeceğimden hemen yazayım dedim. Öncelikle diziyi beğenmediğimi belrteyim. Bu defa final bölümü yüzünden değil, dizidek çift yüzünden. Çifti gerçekten beğenmedim. Şu kendinden büyük kızlara ilgi duyan çocuk olayı bi tek Oh My Lady'de semptaik geliyodu. Ama ilk kez noonasından hoşlanan çocuğumuzu da beğenmedim. Mesela Boys Over Flowers'ın Ji Hoo'su da manken noonasından hoşlanıyodu ama ben buna rağmen sevmiştim oppamı.

Bu ne biçim diziydi ya? Ne biçim diziydi demeyeyim, ne biçim romantik komediydi? Dükkanın elemanlarına acayip güldüm. Hele bi ara Ba Wool, Hyun Woo'dan korkuyodu ya, ay ne güldüm oraları izlerken :D Ama malesef, çift diziyi bozan unsurdu benim için. Aslında kızı sevmemiş olsam da kız en sonunda suratsız Chi Soo yerine Kang Hyuk'la beraber olsaydı belki diziyi daha çok sevebilirdim. Yani hem esas kızı hem esas oğlanı sevmedim. Ama eğer esas oğlanımız Kang Hyukcuğum olsaydı kıza da sempati duyabilirdim. Abi zavallı Kang Hyuk ne güzel sevdi kızı, ne sevimli şeydi o..

Hele o karıcım karıcım diye dolanırken aşırı sempatikti, yavrum ya,sana eş mi yok bırak şu sümüklüyü


Kıza cidden diyecek hiçbir şeyim yok. Tam bir maldı. Abi 4 gün boyunca evin içinde çocukla beraber yaşadın nasıl anlamazsın da çocuğu görünce şaşırırsın? Nereni malısın sen ya? KIZI SEVEMEDİM SEVEMEYECEĞİM.


Ya nasıl da üzülüyo :(((( Şu sahnede acayip biçimde ağlamak istedim. Dizi boyunca aşkı esas çift dışında her yerde gördük ya. İngilizce öğretmeni ve koç, zavallı Kang Hyuk'um,Ba Wool safımla Yoon Si Yu o****su, hatta bi ara Hyun Woo'nun Ba Wool'u korkutmak için ona ilgi duyması bile esas çiftten daha romantikti. Abi bi dizideki aşk hiç mi etkilemez insanı??

Yalnız dizide bi karakter vardı ki.. Adamı ilk gördüğüm de çocuğun dedesi sanmıştım. Adeta bi her şeye burnunu sokan gereksiz halabeoji tipi yok mu adamda? Ha zaten her şeye burnunu sokan gereksiz bi tipti ama 19 yaşındaki çocuğun dedesi değil babasıydı. Kesin parasıyla genç kadını tavlamıştır diye düşünüyodum, haklı çıktım. Her neyse. Ama bu uyuz adama da acayip güldüm desem taşa tutmazsınız dimi beni? 

Neden mi güldüm? Öncelikle adam sürekli küvetteydi. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Jakuzisine oturmuş, karşısında televizyon,odanın yakınlarında bi yerlerde sekreteri(ben ilk başta sekreteri çocuğun babası sanmıştım). İlk bölümler o küvetten çıkmadı resmen ya Faith'deki hamamcı Gi Cheol bile bu kadar banyo yapmıyodu ya :D -Hayır abarttım. Gi Cheol'a hamamcı dememin bi sebebi var heralde, bu halabeoji o kadar banyo yapsa kırış kırış derisi iyice büzüşürdü heralde. Ay aman Allah göstermesin.

Gülmemin ikinci sebebi de kızın evine gittiğinde ordan burdan gelen bizim çocuklara
şu tepkiyi vermesiydi. abi dngdljgd.

Ha bi de..


İngilizce öğretmeni ve koç arasındaki aşkı görünce insan diyo ki esas çift neden bunlar değildi?

Yalnız şu sahne ahahahaha. Kız hastayken bile bi rahat vermediler ya aahahahah.

Ama devamı.. Yavrum ya Kang Hyuk'um köşeden seyrediyo. Ya...


İşte sonuç olarak diziyi pek beğenmedim. İzlerken gülmüş ve eğlenmiş de olsam, çift iticiydi napıyım. Hele sonunda Kang Hyuk'um toparlandı ve gitti ya.. Kalbim.. Düşündükçe daha da üzüyo insanı ya, nasıl da aradan çekildi :((

Bence bu dizi Flower Boy/Oh Boy! Project'in yüz karası gibi olmuş. Shut Up Flower Boy Band beni konusuyla, ostlarıyla, bateristiyle, her şeyiyle büyülemişti, Flower Boy Next Door şu ana kadar o kadar güzel geldi ki, ilerleyen bölümlerde bozulmayacağına inanmayı çok çok istiyorum ama Flower Boy Ramyun Shop beni hayal kırıklığına uğrattı..

Sanırım bu dizideki çifti sevmeme sebebim I am Sam'deki çifti sevmememle aynı. Aslında aynı değil ya, sadece biraz benzer. Öğretmen-öğrenci ilişkisini sevmiyorum. Gerçi burada pek yoğun değildi o yüzden yok yok, pek de alakalı değilmiş. Daha fazla saçmalamadan susuyorum.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................