Olaylar Olaylar (Son Zamanlarda-5)

Bloga kısmi dönüşümü Cory'nin ölüm haberiyle yapmış olmak ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Ahım şahım bir gLeek değildim, onla yatıp kalkmazdım. Ama en çok Cory'nin coverlarını severek dinlerdim, en çok Finchel'i gözlerdim. Gerçek hayatta tekrar sevdiği olduklarını öğrenince havalara uçmuştum, evlilik haberleri ulaşınca kendi kızımı hayırlı bir kısmetle evlendiriyormuşum gibi sevinmiştim. Doğruyu söyleyeyim Lea'yı pek sevmezdim son zamanlarda, Glee ilk başladığı zamanlardaki Lea değil çünkü artık. Ama Cory'i hep severdim, hep hastasıydım. Yine de Lea'yı sevsem de sevmesem de biliyorum ki kızcağızın hali hepimizden kötü. Kendimi onun yerine koyamıyorum bile. Biz #StayStrongLea deyince bir şey değişmiyor, ama elimizden gelen de bu.


Life is bigger, It's bigger than you.
...
That's me in the corner, 
That's me in the spotlight,
Losing my religion,
Trying to keep up with you.

Üzülüyorum, kırılıyorum, doluyorum duydukça. Ama inatla baştan baştan dinliyorum. Sebebini anlayan beri gelsin?

Bu konuyu kapamak istiyorum müsadenizle.

Bunun dışında, keyfimi yerine getirebilen yegane bir topluluk var; whovianlar dediğimiz. Çoğu fan grubu için dahilim onlardanım diyemem, benden daha manyakları da vardır çünkü, yediremem kendime. Ama iş whovianlığa gelince kusura bakmayın mütevazılığı yok bu olayın. Seviyorum onları, o grubun bir parçası olmayı. Bugün de bir TT çalışmamız vardı #DoctorWhoyuSeviyorumÇünkü diye. Çocukça mı geliyor kulağa? Hayır değil, o kadar sıcak o kadar tatlı bir ortam ki o tag altında konuştuklarımız. Biz Türkiye gündemine belki gireriz diye takılırken birbirimize bir baktık ki Dünya gündemindeyiz. NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM. Anlatamam çünkü gerçekten bilmiyorum niye bu kadar sevindim, ama ihtiyacım varmış buna, bu şekilde konuşabileceğim insanlara. Yaşasın Whovian Whatsapp Grubu! Yaşasın Bigger on the Inside!

En sonunda bilgisayarıma kavuştuğuma göre, artık dizilerimi anlatmaya devam edebilirim sanırım. Şu oruçlu kafayla ne kadar doğru yazarım bilemeyeceğim ama, bugün için iftardan sonrasını dizi gecesi mi ilan etsem kendimi bloga mı versem kararsızım. Gerçi saat 11'de yine bir kaç saat başlayacağız #DoctorWhoyuSeviyorumÇünkü tagına, ondan sonrası da Allah kerim, şimdilik hoşçakalın!


Yorumlar

  1. Nerden katıldın acaba bu gruba ? Bende gruplarda dahil değilim. Whatsapp iyi fikir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer whovian grubuna katılmak istersen twitterdan @astolbyalp 'e ulaşmalısın ^^ (ps: şu anlık asıl whovian grubunda yokum)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................