Paradise Ranch / sizi gidi suratsızlar sizi


Han Dong Joo ve Lee Dae Ji, henüz 19 yaşındayken ailelerinin tüm ısrarlarına karşın evlenmişlerdir ancak bu evlilik en fazla bir kaç ay sürmüş ve boşanmışlardır. Dong Joo aile işinin başına geçerken Dae Ji ailesinin maddi durumu nedeniyle hayallerinden vazgeçerek kız kardeşiyle beraber Jeju adasında yaşamaya başlar. Çift 6 yıl sonra Dong Joo'nun şirketinin yıkmak istediği Dae Ji'nin babasının çiftliğinde karşılaşırlar.

19 temmuzun da bu ilginç diziyle bitirdik, şahsi yorumum güzel diziydi ama arada kabak tadır verdi. Ayrıca alınmaca gücenmece yok Dong Joo (Changmin) çok şekilsiz bir çocuk yahu. Suratında hep memnun olmamış bir ifade var. Çok sıktı beni dizi boyu ama şu son 2 bölümdeki sempatik hallerinden azıcık affediyorum (gerçi biraz da yapmacıktı o halleri ama olsun) Ayrıca biricik ahjussimiz dizinin 2.plandaki adamı Seo Yoon Ho'nun karizmasının altında ezilmesi beklenmedik bir şey değildi -_-

Gerçi Spoiler başladı. O ahjussinin de karısı beni deli etti, koca dana ya Koreli kadınlar minyon değilse ne kadar itici oluyorlarmış yahu. Gerçi ahjussinin kendisi de arada kafasına bir tane geçirmelik hareketler yapmadı değil. Amaan neyse. Eh az biraz kızda da sorun vardı. Gere gere "acuşşiiiiii" dedikçe onun da ağzına yapıştırasım geldi. Ayrıca hala en başta neden ayrıldıklarını anlamış değilim, ama eminim o çocuğun babası olacak suratsızın büyüğünün bok yemesidir hep. Çocuğun baba ayrı dert ana ayrı dert dede çok çok daha ayrı dert. Spoiler bitti.

Oha ne kadar kötülemişim diziyi. Yok yok kabak tadı verdiği iki üç kısmı saymazsak güzel diziydi. Hele Dae Ji'nin bir kız kardeşi vardı ki diziyi izlemek için başlı başına bir neden. Nasıl güzel ayarladı eniştesini ahjussini zamanı geldikçe. Çok dobra bir karakterdi, nere boka sarsa oraya dadanıp toparlıyordu, arada ergenliğin getirdiği duygularla iki mızmızlansa da çok şirindi.


Yok canım o her zamanki çirkinliği.

Hayır yani bu nedir? OLM ÇIKAR O KAFANDAKİ ŞEYİ SLDKFSDLFKJSDLK

Yukarısı hırsla azimle birden fazla okul bitiren dengesizlere tepkimdir, yapacak başka işiniz mi yok yahu sizin?

Çok aşırı yersem de Dong Joo tatlı bir karakter sayılabilirdi, ama dizide öyle bir ilişki şeması vardı ki bul o senaristi saçını başını yol dedirtecek cinsten.

Ne başrollerdeki kızla çocuk birbirlerine varabiliyordu, ne başroldeki çocuk 2.kadına varabiliyordu, ne başroldeki kız 2.erkekle olabiliyordu, hatta bırakın onu 2.erkek başka birisine de gidemiyordu. E ama sikerim böyle işi...

Neyse, yine de son zamanlarda hiçbir şey izleyemeyen şu dizikoliğin bir gününe neşe getirdi bu dizi, tavsiyemdir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................