Son Zamanlarda-7

Yazmaya yazmaya nasıl giriş yapılır onu unuttum lan, bi saattir bişiler yazıp yazıp siliyorum.. Zaten bu yazı da başlığı atılmış biçimde günlerdir taslaklarda bekliyor. Dur bakam bugün bitirip yayınlayabilecek miyim.

Son zamanlarda pek yaptığım iş yok. İşte kendi halimde takılıyorum her zamanki gibi.

A- her zamankinden farklı yaptığım bir şey var gerçi.

Artık eskisi gibi patır kütür (bu ne alakaya maydanoz bi deyim oldu ya buraya) dizi izlemiyorum. Sanırım 48759348 dizi birden izlenince aşırı yükleme yaptı ve error verdim. Ne bileyim artık eskisi gibi heyecanla tüketemiyorum dizileri, biraz daha yavaştan alıyorum falan.

Bunun en büyük sebebi artık izleyecek dizi kalmamış olmasıdır belki. Ne bileyim "ne izlesem" diye sorduğumda insanların tavsiye edebileceği her şeye "onu izledim" diyorum, ve bu durum canımı sıkıyor. Yok mu şöyle "Aa daha buna el atmamışsın bak bu çok güzel" diyebilecek bir babayiğit? :(

Gerçi hala beni bekleyen bir iki şey var gibi. Mesela şu an Once Upon a Time in Saengchori diye adı kendinden uzun (yoo hiç de değil 20 bölüm boru mu) bir dizi izliyorum, şu ana kadar izlediklerim içinde en absürdü, en eğlencelilerinden diyebilirim. Ama eski hevesim kalmadığından mıdır 3 gündür 16'ya anca geldim. Dur bağalım bugün yarın bitecek mi bu. Gerçi kıyamıyom da ya.. (yine de şunu söylemeden geçemeyeceğim o viktorya mıdır Bok mudur her ne haltsa onu fena biçimde yolasım var. özürlü ya.)

Ha bir de 2013 dizilerini izliyorum, Master's Sun ve Who Are You en başta olmak üzere Her Legend, Lee Soon Shin is the Best, Two Weeks, Good Doctor, Adolescence Medley vs.

Şimdi öncelikle, MASTER'S SUN SEN NE MUHTEŞEM BİR ŞEYSİN. HER HAFTA YAYINLANAN BÖLÜMÜ İZLEDİKTEN SONRA YERİME ZIPLIYORUM ENEE BU KADAR MI HANİ GERİSİ BANANE BİR HAFTA BEKLEYECEK MİYİM ŞİROOOOO diye.. Hong kardeşler naponuz böyle güzel güzel yazıyorsunuz sonra tırt bir final verip benim gibi saf ve temiz genç kızların hayallerini yıkıyorsunuz (yuh yuh oha lskjfgl). Ama cidden yani madem final yazamayacaksınız niye diziyi bu kadar güzel yapıyorsunuz ya hadi koçlarım bak göreyim sizi bu defa bizi şaşırtın da güzel bir final verin hadi Honglar'ım FİGHTİNG! (ya şu yandaki resmin güzelliğine bakar mısınız nasıl da yakışmışlar tü tü tü tü tü maşşallah  şimdi bir de tepunniiimin yavaş yavaş aşık olduğu bölümlere geldik ooooh mis)

Who Are You'da da kızın eski sevgilisinin suratını her gördüğümde ayrı bir "BATSIN BUU DÜNYAAAAĞĞĞ BİTSİN BUU RÜĞĞYAAAAAĞĞ, ŞU ÇOCUĞU VERİN BİR BANAAAAAĞĞ" triplerine girsem ve gözlerim doğal olarak sulansa da, dizi çok iyi be, düşünsenize adam öbür dünyadan gelmiş hala sevdiği kadını kolluyor gözetiyor. Yerüm yerüm yerüm. Bu arada Taecyeon'a da bir haller gelmiş bir yakışıklı olmuş bu çocuk ya, başrolü kaptı ya ondan mı acaba...

Ama aynı övgüleri diğer diziler için sıralayamayağım. Her Legend'e Kim Jeong Hoon'un yüzünü görmek için başladım, 5.bölümü atladım ayıptır söylemesi, hayır yani koskoca kadın ufacık çocuğun ömrünü yedi yedi doymadı bir de kendi kızının hayatını o ufaklığın yaşaması gerekenle değiştirdi, AĞĞĞZINA SIÇAYIM SENİN OROSPU TİPİ DE ÇARPILMIŞ GİBİ ZATEN.(hee şu yandaki aygırdan bahsediyorum) E yani dramın hiçbir türlüsüne gelemeyen ben bir de 5.bölümü izleyemedim, direk 6'dan devam ettim. Daha her legend neymiş neciymiş çözemedim ama ilerleyen bölümlere inşallah.


Two Weeks'e de ne yalan söyleyeyim Lee Jun Ki başrolde diye başladım slkdjfsldkj. Ya şimdi şöyle fanı falan değilim kendisinin. Ama My Girl'de o kadar yağlı kafa, o kadar biçimsiz bişiydi ki, nasıl oluyor da bu adamın bu kadar fanı oluyor diye düşünmeden edemiyorum ve kendisini bu nedenle bir gizemli buluyorum, bu nasıl iş? skdjflk E dedim o zaman hadi Zeynep git de bir dizisini daha izle! Şimdilik 2.bölüme geçemedim ama devam edeceğim kesinlikle. (takım elbise de yakışıyo haa)

Yalnız işkencenin büyüğü geliyor şimdi: Lee Soon Shin is the Best. Nesi best kardeşim nesi... Allah'ım bu nasıl dizi, her izlediğim bölüm "NOOOĞĞLUĞR ARTIK BİTSİN NOOOOOOLOOOOR" diye kendi kendim tripleniyorum ama her yayınlanan bölümü de Türkçe altyazısını bile bekleyemeden izliyorum. Ha başroldekilerin hikayesi için mi? Hayır, kesinlikle hayır! Hatta başroller olmasaymış daha eğlenceli olurmuş bu dizi, misal o kızın öz anası olacak yellozu alıp eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum YA ONCA KLİŞEYE YER VERİLDİ MADEM NOLUR SEN DE Bİ KANSER OL BİŞİ OL ÖL DE KURTULALIM BE KADIN. Tamamen yan karakterleri merak ettiğimden izliyorum, bir kaptırdım gidiyor valla. Aman ha siz siz olun bu diziye BAŞLAMAYIN. Bırakamıyorsunuz çünkü, LANETLİ ANAM BU DİZİ LANETLİ.

Ha bir de, Good Doctor da çok eğlenceli bence, Moon Chae Won'u bayağı bir sevdim dizide, hatta tuttum It's Okay Daddy's Girl'üne bile başladım! (başlamamın sebebi elbette ki dizinin namja kadrosunu sonuna kadar dolduran Choi Jin Hyuk, Lee Donghae veya Kang Min Hyuk falan değil canım ne alaka hjhslkdjg)

Aaa bir de Türk dizilerine bakıyorum! Mesela Güneşi Beklerken tam beklediğim gibi çıktı! BOF'a alakaya maydanoz ama sürükleyip gidiyor! Yalnız gül gibi Barış'ı harcıyorlar bak, onu benim elime versinler de bir güzel şampuanlayıp durulayıp şekil vereyim saçlarına, tamamen insani amaçlarım var yani hiç düşündüğünüz gibi değil (ya da öyle mi ) Ha bir de Kerem neredeyse her bölüm Zeyneeeeep Zeyneeeeeeğp diye bağırınıyor, hele yayınlanan son bölümde kızı yatta ararken bir yırtınmaları var ki ben oraları tamamen üzerime alınıyorum, benim adım da Zeynep nolucak ki eğeğeğeğe .( yalnız, Zeynep'in Cihan'ın kızı olduğunu konudan tutturdum ya daha da bişi demiyorum... A dur ya da diyorum, bakın görün o Melis Cihan'ın kızı falan değil, o yüzden o kadar üzerine gidiliyo dizide. Bir defa fiziksel olarak kızı olması mümkün değil çünkü güya Melis'le Zeynep aynı yaşta. Ne yani Cihan İstanbul'a gider gitmez çocuk mu yaptı? Kusura kalmayın hiç inandırıcı değil..)

Ha bir de Sana Bir Sır Vereceğim. Şimdi doğruya doğru, diziye anca 3.bölüme kadar dayanabildim. Hadi çocuk oyuncuları anlarım konusu gereği dizide bol bol var ve rol yapamıyorlar, tamam doğaldır, ama canım yani DİZİDE KİMSE Mİ BECEREMEZ OYUNCULUK YAPMAYI???? O anneleri Sevgi'nin Angelina Jolie'yla kapıştırmak istercesine şişirilmiş dudaklarından Mehmet'in eğik duruşuna kadar HER ŞEY BERBAT. Hele Burak diye şekil değiştiren ve 16 yaşında olduğu söylenen bir çocuk var ki TÖVBE ESTAĞFURULLAH NOLMUŞ O ÇOCUĞA YA TIRIN ALTINDA FALAN MI KALMIŞ?.. Hayır hem çirkin, hem cool görünme çabalarında, hem de beceriksiiiz, ulan düzgün konuşsana tamam çaylaksın daha oyunculuk yapamayabilirsin ama bu kadar memnuniyetsiz durmak zorunda mısın, onu bırak KONUŞMAYI DA MI BİLMİYOSUN AĞZINI YAMUK YUMUK YAPMADAN DÜZGÜN İKİ LAF ETSENE BE İNSAN EVLADI!? Zaten tumblr popisi miymiş neymiş öle bişi demişti ikizim, aman belli, ama nolur geri götürün şu çocuğu tumblra, gözüm görmesin.

Yalnız, arada patlak verse de hiç bir türlü iğreti durmayan bişi var ki onu sona sakladım sayılır :TİLKİ. Hıaaaaaaaaaaaaa!!! NOLUR ONU BANA VERİN NOLUR LÜTFEEEĞĞĞN!!


Ha bir de anlamadığım, bu çocuk tövbe haşa adeta bir mühendislik harikasıyken yanına neden bu kadar kabız bir kız vermişler? Bu ne be düzgün poz bile veremiyor.. Güzel kız mı kalmadı len ajanslarda? Oyunculuğu için aldılar desem yok anam bu da beceremiyor ki...

Sana Bir Sır Vereceğim'in kadrosuna Tilki dışında fena kıl kaptığım için takip etmeyeceğim kendisini (onlar da deli oluyodu dimi benim için? klfjsdlkj) ama yine de arada açıp bir Tilki'ye bir de Savaş'a bakıp kapayacağım .

Neyse, bu aralar da böyleyim işte, yine işsiz güçsüzüm, yine bir boka yaramıyorum... Amaaan napıyım ya yaz bitmeden önce eğlenmeye bakalım .

Yorumlar

  1. Musicbanka gideceğim yazmamışsın... Kırıldım...Darıldım.. Sljddjkfjajdjajxskjx...olm sana bir sır vereceğim akaldjskcjşxjxlsxjlsdksjxks manyak akdjskxjs o değilde o dady girl mi ne o dizinin KADROSU NE ÖLE AMKKKKKKKKK??? (Her şeyi bıraktı ona başladı.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa ondan bahsetmemiş miyim, nasıl olur?? şldkfglkjdflkjglksjd KATILIYORUM O NE GÜZEL KADRO ÖYLE DİMİ :))))))))))))))))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................