The Heirs yaklasırken

Diyeceksiniz daha kaç defa yazacaksın The Heirs'i, emin olun ben de bilmiyom dizi yayınlanana kadar her öğrendiğimi buraya yetiştiricem galiba dkjlkfj şaka maka tamam çok fazla yazmadım The Heirs hakkında. Bir tek şu yazı da diziyle ilgili ilk dedikoduları yazmıştım, şimdi de birike gelmiş geçmiş her gelen bok hakkında karalamaya karar verdim.

Ama benim yazım bilgi vermekten çok eleştiri üzerine olacak, ben inciğini cinciğini öğrenmek istiyorum banane senin ne yazdığından derseniz sizi ikizimin yazısına alayım: tık tık!


Öncelikle, dizinin isminin "The One Trying to Wear the Crown, Withstand the Weight – The Heirs" olacağı kesinleşmiş. Her şeyden önce bu destan gibi isme bayağı bir güldüğümü belirteyim kdlsjfslkdjflk Çok mu uğraşmışlar bu kadar uzatabilmek için? lskdlgk

The Heirs'in konusu da öyle bir şekillenmiş ki insanı korkutuyor yemin ederim. Empire diye bir şirket var (ben bu ismin Chuck Bass'in otelinden geldiğini düşünüyorum ama nys .s.s) bu şirketin de başında şirketin sahibinin oğlu var, Kim Won (Choi Jin Hyuk). Kim Won'un üvey kardeşi ise bizim Lee Min Ho'muz Kim Tan oluyor. Bunların babaları da bir mi yoksa sadece ana babaları sevgili olduğu için mi üvey oluyorlar bilmiyorum ama babaları birdir heralde hatta bence bu yüzden o adamın eski karısı gariban Kim Tan'a çektirip durur - da Kim Tan da gariban değil ki canım :D

Neyse.. Zaten buraya kadar her şeyi tahmin ediyorduk değil mi? Bu arada Park Shin Hye'ın canlandıracağı karakter- adı neydi hiç hatırlamıyorum Eun Sung muydu Sang mıydı... Neyse işte Shin Hye'ın karakteri Kim Tan'ın ailesinin kahyasının kızı oluyormuş. O da Empire Lisesi'nde. Galiba ikoncanların arasına düşmüş varoş kızımızın Gossip Girl'deki karşılığı Dan oluyor. YA AMA BEN GÜLERİM dfkgjfdlkgjdlk

Neyse. Ha bir de! Aşk üçgeni üvey kardeşler ve Shin Hye arasında olmayacakmış!

ve işte yine geliyor: ailenizin öğrencisi, ta ta ta ta, KİM WOO BİN.


Woo Bin'in karakteri Kim Tan'ın en yakın arkadaşı mıymış neymiş. Sanırım bu ve Kim Tan da Serena'yla Blair oluyor kljglkjfglkjdf tamam tamam. Aaa beni ilgilendiren bir şey daha var bu karakter hakkında, kendisi ÇOK ZEKİ olacakmış!! Yalarım kiiii!!! Hemi dee, zekasını derslerinden çok arkadaşlarına entrikalarına harcayacakmış, hıaaa en sevdiğimdeeen  Ama işte tutup da Shin Hye'ın karakterine aşık olacakmış. Ama bu olmadı ki be hacı... Neyse ben onu her türlü severim

Ha bu hali dışında. Woo Bin bak dizide tutar da lens mens takarsan fena bozuşuruz seninle..

Yani hayır düşünsenize yine bu halde görücez (salya akıtmacalar)

Kadroya katıldığına EN ÇOK sevindiğimse: Im Joo Eun!


Canııığm balııııığm. Joo Eun'un karakteri Empire Lisesi'nde öğretmenmiş, ya sie vlkdfgdlkjlfkjglkj Ha bir de Kim Won'la çıkıyormuş. Nasıl da yakışırlar ya  Nolur nolur nolur aralarında bi problem olmasın nooğluuğr. 

Bunların yanında bir de kadroya katılmasına hiç ama HİÇ şaşırmadığım biri de var: Kim Mi Kyung.


Ben bu kadını her izlediğim dizide görmek zorunda mıyım ya sıkıldım artık kldflkgjdflk Cidden ha Ahn Suk Hwan 1 bu 2. Anam gelmişsin kaç yaşına bi emekli ol artık git evinde otur ya. Kendisi Shin Hye'ın annesini yani Empire'ın kahyasını canlandıracakmış. Yalnız üstteki resmen bakıyorum da ne kadar çok benziyolar lan gerçek ana kız olsa anca bu kadar benzer  

Bir de hiç ama hiç hoşuma gitmeyen bir durum da var. 

Kesinleşen şeylerden biri de Kang Jiyoung ve L'in dizide yer almayacağı

Önceki yazımda da söylemiştim, Krystal'ın kötü bir karakteri canlandırmasını istemem diye. Evet istemem. Bakın aslında f(X)'i sevmem ama Krystal'e karşı minnaktan bir sempatim var, Jessica'nın kardeşi olduğu için mi yoksa Yoona'ya benzediği için mi bilemeyeceğim şimdi..

Ben inş kötü olmaz inş kötü olmaz derken... Krystal'ın karakteri "Lee Bo Na" hem Kim Tan'ın eski sevgilisiymiş hem de şu anda Eun Sang'ın (Shin Hye'ın) çocukluk arkadaşıyla çıkıyormuş. YA SİE BE..

Heh şimdi yine girmesine çok mutlu olduğum bir oyuncuya gelelim: Kang Min Hyuk.


Eneee yine mi sen len  Neyse neyse şikayetçi değilim dkfgdkfjl Kendisi hem Shin Hye'ın çocukluk arkadaşı imiş, hem de şu an Lee Bo Na ile çıkıyormuş. Babası da Empire'ın sekreteri miymiş neymiş. Ha bir de babasının sevgilisi az sonra anlatacağım Rachel Ryu'nun annesiymiş.

Offff ne karışık dizi ya şimdiden bunaldım...

Bir dk daha karakterler bitmedi. Ayh......

Sevinsem mi üzülsem mi bilemediğim bir karakter daha geliyor ahanda Kang Ha Neul.

Seni gidi boklu seni. Sen git Monstar'da gül gibi Na Na'ya yüz verme gel burda zengin bebelerin arasında. Bok. Kabız seni kabız. Tipe bak. Hadi tamam gel Empire'a öğrenci ol. Zaten yine okul başkanı mı ne olucakmış. İnş Woo Bin'le kapışır da şapa oturur. Na Na'ya çektirdiklerini affetmeyeceğim beyefendi!


Tamam tamam dizide 1-2 soyunursan belki affederim 

Ama sakın böyle bişey giyme yalvarırım....

Ha bir de, bu dizide de çocuğun saçlarını alnına yapıştırıp suratını görmemize engel olurlarsa gidip ben kaldıracağım o saçları, hayır canım o kadar yakışıklı çocuk nasıl harcanıyor..


Ha bir de Rachel Ryu diye bir karakterimiz var ki, kendisi Kim Tan'ın nişanlısı olmakla birlikte aynı zamanda Kim Woo Bin'in kardeşinin üvey kardeşi.

Ahaaa burada kaybettiniz beni... Ne bu nişanlılık meseleleri ya hadi nişanlılar ne bu her karakteri diğer 4988975 tanesine bağlama hevesi? Zaten kıza hazır What's Up'ta ısınmıştım şimdi Shin Hye'la lanetlenecek bu kız ve büyük ihtimalle ortalıkta oppa oppa diye cırtlak cırtlak dolanıcak. E doğal olarak uyuz olucam. Zaten tek taraflı aşık mıymış neymiş Kim Tan'a. E heralde tek taraflı Kim Tan bunu nepsın ya dflgdlkfjlkjg

Bunlar dışında yok Kim Tan'ın babasıydı yok öbürünün bacısıydı 348975 tane daha karakter var ama onlar beni pek enterese etmiyor.

Çekimlerin yapılacağı mekanlara gelirsek...

Kim Tan'ın eviyle başlayalım:


HIAAAAAA!!!! JUN PYONUN EVİ!!!! Ya düşünsenize Lee Min Ho'yu yine bu evde göreceğiz ama saçlar kıvırcık değil, veya kar kış demeden onu buraya kadar takip edip kovalayacak bir Jandi yok. Bana çok koyar böyle şeyler. Zaten her izlediğim dizide dizinin en zengini bu evde oturuyor, ama Kim Tan'ı başka bir evde görmek isterdim açıkçası. Bilmiyorum..

Bu da yetmezmiş gibi, Empire Lisesi:


TA TA TA TAN! Shinhwa Lisesi'ne demişsiniz ki burası bundan böyle Empire Lisesi... Ya tamam öğrenci LMH görmek istiyoruz dedik de Jun Pyo'nun okulunda olsun demedik. Okula girerken arkasından nurlanmış gibi bir ışık gelmeyecekse, o bahçenin spor salonuna giden "romantik" yolunda Ji Hoo keman çalmayacaksa, beden dersinde F4 kendi halinde basketbol oynamayacaksa,  Jandi yangın merdivenine çıkıp orada yuklayan Ji Hoo'yu farketmeden kendi halinde tepinmeyecekse, veya alt kattaki "özel" yerlerinde Jun Pyo Jandi'ye yaptığı ibnelikleri süferli bağlantıları sayesinde "live cam" izleyip piç piç sırıtmayacaksa, ben bu okulun içinde tekrar Lee Min Ho'yu görmek istemiyorum. Artık nasıl bütünleşmişsem Boys Over Flowers'la...

Şaka maka cidden istemiyorum.

Neyse.

Tamam.

Moralimizi bozmuyoruz.

Oppalar.

Kaslar.

Adonisler.

Yağşuklular.

Sakinim.

Tamam.

Peki.

Her neyse işte. Diyorum ya daha anlatılacak çok şey var. Ama biraz üşendiğimden biraz da işin geri kalanıyla ilgilenmediğimden hiç buraya yazasım yok. Ama The Heirs'le ilgili araştırdıkça, yazdıkça, BOF'u daha fazla özlediğimi farkediyorum. Bu ara tekrar bir BOF'u izlemem gerektiğini düşünüyorum. Kaç olucak 8 mi 9 mu? Neyse.
Aslında The Heirs'in 100. kdramam olmasını istiyordum. Ne bileyim 1.LMH 100.LMH falan gibi ne diyorum ben ya dfdfgkljfd Neyse işte böyle bir şey istediğimden kendimi dizi yayınlanana kadar frenlemem gerekiyor çünkü şu izlediğim Kore dizilerim 95'i buldu. E ama hiiiiç bekleyemicem canım ne yapayım dizi mi izlemeyeyim mümkün mü böyle bişey sdlgjfdlkgjdflkj
Yazmayı unuttuğum bir şeyler varmış gibi hissediyorum ama ne olduğunu da kestiremiyorum, neyse aklıma gelirse ve üşenmezsem güncellerim, ki üşenicem, tamam söylememişim sayın.

Ben biraz da Paradise High'la ilgileneyim iyisi mi. Hadi siz de salıcakla kalın, ha, Paradise High'a da beklerim!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................