Tasarımı niye degistirdim ki simdi?

Blogumun eski tasarımına resmen taptığım için şimdi tutup değiştirmiş olmam tamamen bir anlık deli cesaretidir, ve evet bence bu değişiklik çok büyük bişi..

Diyeceksiniz madem bu kadar üzülücektin neden değiştirdin? Ne bileyim kaç zamandır aynıydı değişiklik olsun falan diye ldkfjg Ama.. Allah Allah..

Eskisine mi dönsem bu mu kalsa? Hmm... Değişiklik iyidir gerçi.

yine de seni özleyeceğim buddy ;(

Yorumlar

  1. Bu halide güzel olmuş sevdim ben:)) ikizinle senin yazılarınızı takip etmeden duramıyorum valla :D o kadar içten yazıyorsunuz ki Baharla...Tebrik ederim Zeynep :)
    Özlem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, iki iltifatın için de ^^ :D

      Sil
    2. Rica ederim :)) Asıl ben teşekkür etmeliyim blogun için :)) bu arada paradise hightan yeni bölüm beklemekteyim haberin olsun :D Araya Heirsı , Minhossimi de katmışsın ya daha da bir sevdim :D zaten sevmiştim de işte minoz olunca Minhoyu görünce sevinmemek elde değil :))
      Özlem

      Sil
    3. oha daha yeni bölüm yayınladım yavaş gelin :D LMH ilk aşkım sayılır, nasıl eklemeyeyim? :D ikizimin hikayesine de bi göz at derim (dazzlingirlstory.blogspot.com) eğer iki hikaye de bi iki yorum alırsa ortak bi bölüm yazmayı planlıyoruz, bilginize ^^

      Sil
    4. Tamam yavaş yavaş :D aynen benimde ilkim o :D ona da bakıyorum zaten ikinizin bloglarına da bayılıyorum ama anonim olarak yorum yapamıyorum onunkinde.Tamam hemen yorum yapayım ben :D
      Özlem

      Sil
  2. bence de süper olmuş yenisi :D eskisi de güzeldi. yani sen ne yapsan güzeeeeell kısacası :D :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................