GÖRDÜK YÜZÜNÜ GÖRDÜK SONUNDA VALLAHA DA GÖRDÜK!!



Bu kadar heyecanlı heyecanlı başlık attım diye sanmayın ki mutlu heyecanlı falanım. How I Met Your Mother'da bahsediyorum arkadaşlar. Salı günü (dün) dizi 8.sezon finalini verdi. Ve sezonun taa başında söz verildiği gibi annemizi görmüş olduk.

Tabi ki ne istediğimiz sahnede geldi 8 sezondur bekleten hanımımız, ne de istediğimiz görüntüde.

Susayım susayım diyorum ama TED YETER ARTIK ARKADAŞ.

SADECE TED DEĞİL.

ROBİN SANA DA YETER.

MARSHALL'LA LİLY'E DE.

Ama Barney sen böyle devam et süfersin ;))))

Şaka maka çok bozdu arkadaş bu dizi. Yetti artık. Hadi 8 sezon annenin bileğiydi topuğuydu saçının teliydi şemsiyesiydi ceketiydi derken parça parça ucundan ucundan gösterip bizi deli ettiler bu affedilir.

Ama senaryonun karakterlerin hepsinin kıçı başı dağıtması yok arkadaş bu kurtulamaz.


Öncelikle en uyuz olduğum Robin.


Yeter kızım yeter. Bu ne gözü doymazlık. Sen önce Ted'i terket, sonra Barney'le seviş dünyanın en muhteşem  "bro"larının (kanka) aralarına gir, sonra Barney'den de ayrıl, sonra Barney sevgili bulunca kıskançlık krizleri geçir, git psikologun meymenetsiz Kevin'la da seviş, sonra Barney'le anlaş ikimiz de akşama sevgililerimizden ayrılalım birbirimize varalım diye, akşam olsun Barney çok sevgili Nora'cığından ayrılsın sen o götü boklu Kevin'cığından ayrılma. En sonunda da git Barney'la nişanlan ama Ted'in elini tut ona yavşa. YA NABIYOSUN SEN?!


Ya aslında gayet tatlı görünüyolar ama bu çifti desteklememin tek sebebi Barney ve onun Robin'e duyduğu aşk. Yavrum ya..

Bakın Nora'yı da sevmem ama Robin'e uyuzumdan tapıcam kıza. Hadi Nora'yı geçtim Quinn? Barney'in yanına pek fazla kimseyi yakıştıramadığımdan onu da öyle çok aşırı sevmemiştim ama Robin'dense bi Quinn alayım ben.


Lily ve Marshall.

Ulan bu kadar çok taşınmayla uğraşılır mı? Dizi başladığından beri 50 kez ev triplerine girdiler yeter amk size de yeter.Yok banliyö olmaz yok lağım kokuyo yok küçük yok işe uzak. Daha da beteri iş için taşınmaz mevzuları... En son da tutturmuşlardı işte İtalya'ya taşınmaya neden Lily'nin işi için. LİLY KIZIM SEN ANA OKULU ÖĞRETMENİSİN BIRAK SANATI MANATI GİT ÖĞRETMENLİĞİNİ YAP ERKENDEN EVE DÖN ÇOCUĞUNA DA ANALIK ET AZ. Ya aslında Lily benim en çok güldüğüm ve sevdiğim karakter ama onun da bu sanat sevdası deli etti beni. Ya tamam sanat da sanat para da para ama neden taşınıp duruyosun? Yapma etme tutturmuşsun İtalya diye yeter be Lily'cim. Gerçi bu defa da Marshall'cığımızın işi sağolsun taşınmıcaklar galiba ama neyse artık.


Ve Ted.

Garibime gelen geçen bi tane koyuyo zaten bi de ben üzerine gitmeyeyim diycem ama o da yani.. Yeter ulan o kadar karı karı diye dolandın hayatımın aşkını arıyorum ayağına çakmadığın New York'lu hatun kalmadı. Her gördüğüne aşık oldu saplandı kaldı. Ama bıktık yani Ted. Adam azgınlıktan tutup havadaki dişi sineğe yavşicak aşık olucak.

Üzerin bir de saf, sürekli eşyalarını kaptırması her söylenene sazan gibi atlaması falan.

Ama anne...


Tamam çok daha berbatlarını görmüştük ama 8 sezondur hasretini çektiğimiz kadın bu muymuş? Fareye benziyo yalnız bu. Hadi fareye benzemesini gçetim Ted 8 sezondur öyle bir anlatıyo ki insan böyle açık kumral, uzun boylu, buğday tenli, daha güzel bişey bekliyo. Kusura bakma annecik, hayal kırıklığısın, karambole geldin birazcık.

Ama belki de senaristler bize feyk atıyo? Bilmiyorum. İnşallah feyk atıyolardır. Ted karısızlıktan buna mı sarıcak? Onu da bilmiyorum belki zamanla severiz bu kızı da. Ama diyorum ya karambole geldi. Sevilebilirdi belki, ama yok. Hayal kırıklığı yaşattı bi defa.

Neyse. Dediğim gibi dizi zaten eskisi gibi muhteşem değil. Son sezondaki bi çok bölümü sararak izledim. Sıkıldım çünkü. Hiç gülmeden, suratımdaki en ufak bi kası bile kıpırdatmadan geçtiğim bölümler oldu. Ama buna rağmen 9.sezonu da iple çekicem. Bakalım keklenmiş miyiz yoksa ciddi miymiş bu senaristler. Ciddilerse Ted'le annecik arasındaki olaylar nasıl gelişecek? Hadi bakalım.


Yorumlar

  1. katılıyorum sana son sezonlara doğru sıktı ve o anne nedir ya amerikada güzel kız mı bulamadılar da bunu koydular.bide komiğime gelen tedin bi sevgilisiyle oda arkadaşıydı ya bu kız demişti hani bütün erkek arkadaşlarım sonradan ona aşk oluyo diye yuh dedim kim bu kızı bırakıp mikey mauseye aşık olur ki ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah bak bunu tamamen unutmuşum :D yalnız cidden ya.. bunu söyleyen kız taş gibiydi, erkekler nasıl oluyor da o hatuna değil de bu anneciğe aşık oluyor??

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................