Take Care of the Young Lady


Bendeki bu tutarsızlık nedir arkadaş? Yan tarafa Missing You gelebilir yazmışım şimdi My Fair Lady/Take Care of the Young Lady ile karşınızdayım. Olsun arkadaş, spontane yaşıyorum işte.

Önceki yazımda (dün -.-) bahsetmiştim bu diziyi izlediğimi. İşte bugün bitti. Ama şimdiden söyleyeyim öyle çok da çarpıcı bi dizi değildi.

Seo Dong Chan eski bir jigolodur, bu mesleğinden kalma borçları vardır. Acil olarak bi iş ararken ilginç tesadüfler sonucu kendini ülkenin "prensesi", dişi Jun Pyo'su (!) Kang Hye Na'nın kahyası olarak bulur. Hye Na şımarık, sorumsuz, bencil bir kızdır ve Asya'daki en büyük şirketlerden birinin başındaki büyük babası ile yaşamaktadır. Onun kalbinde avukat Lee Tae Yoon, Dong Chan'ın kafasında Hye Na'yı ayartıp parasına konma planları, ve büyük babanın da Hye Na'yı adam etmek gibi hayalleri vardır.

Anlamadığım şey, afişlerin hiç birine Yeo Eui Joo, yani ikinci kadın karakterin dahil edilmemiş olması. Bkz yukarıdaki afişte Hye Na'nın sümüklü kuzenini bile koymuşlar ama Eui Joo yok.

Dizinin kadrosuna bakıyorum da ALLAH ALLAH. Ne kadar muhteşem isimleri toplamışlar. Hadi muhteşemlikleri görecelidir diyelim de gerçekten çok ünlü ve başarılı oyuncuları almışlar kadroya. Bkz başroller Yoon Eun Hye ve Secret Garden'daki biricik Oska'mız Yoon Sang Hyun, ikincil karakterler Jung Il Woo ve Moon Chae Won, bu kadarla da kalmıyo konuk oyunculardan Song Joong Ki, yan karakterlerden Kim Young Kwang, Jang Ah Young, Kwon Se In. Tabi siz şimdi isim isim sayınca kim olduğunu karıştırmış olabilirsiniz ama durun şimdi teek tek açıklıycam.


Yoon Eun Hye ve Yoon Sang Hyun'u zaten bilmeyen ölsün. Goong'daki prensesimizle Secret Garden'daki hallyu starımız Oska işte.
Jung Il Woo'da 49 Days'deki ruh bekçimiz, hadi onu bilmiyosanız Flower Boy Ramyun Shop'daki turuncu kafa Cha Chi Soo'da tanıyorsunuzdur.
Moon Chae Won'sa gene tatlı gözüken uyuzu canlandırmış. Bu kızı Shining Inheritance'deki Seung Mi veya Mackerel Run'daki Yoon Seo rolleriyle tanıyabilirsiniz. Veya benim henüz izlemediğim- Nice Guy'daki hafızasını kaybeden abla rolüyle. Aslında bu defa uyuz gözüken tatlı bi tipti-bence. Biraz engel olucak gibi oldu ama olmadı. ehehehe kızmayın ama ben Hye Na ve Dong Chan çiftindense Tae Yoon ve Eui Joo çiftini gözledim dizi boyu

Ama çok tatlı değiller mii??

Evet tanıdık yüzlere devam edelim.

Kim Young Kwang, yani White Christmas'taki problemli Young Jae, Love Rain'deki 2. veya 3.erkek Tae Sung, bunlardan da hatırlayamadınız Can We Get Married'teki tripli evlilik karşıtı Ki Joong. Şaka maka bayağı bi izlemişim bu yamuk ağızı da. Gerçi buradaki karakteri kahya Jung çok iyiydi bence. Tek başına değil, diğer iki kahya arkadaşıyle beraber.

Tabi canıııım zaten ben dolandım son bölümlerde hyung hyung diye peşinde. 

Çok tatlılar ya üçü hep bi aradaydı, duruş desen o zaten hep aynı eller oraya çiviyle tutturulmuş sanki. 

Aa bi de Jang Ah Young var, dizide Hye Na'nın en büyük rakibi, kuzeni olacak cadıyı canlandırıyodu. Bu kız Playful Kiss'de de uyuzdu zaten, hani lisedeyken Seung Jo'ya sarkıntılık eden Ha Ni'nin sınıf arkadaşı vardı ya, koca memelerle övünen. Bu o kız işte. Ama bi kardeşi vardı...

Soo Ah'ın 7 yaşındaki kardeşi Soo Min, şüphesiz en favori karakterimdi. Böyle hiç mimiksiz soğuk konuşmaları falan o kadar eğlenceli ve sevimliydi kii. Bence senaristler o çocuğa biraz daha yazabilirlermiş, hani daha fazla görebilirmişiz.

Oy oy bi de öz ablasından çok Hye Na ablasını severmiş ona koca ararmış, şapşal şey ya

Çocuk Hye Na ablamla evlenicem diyince çingene kılıklı anası da uyuz oldu tabi, oooh delirt o yellozu noonasının gülü

Ve gene tanıdık kadrodan Kwon Se In. Burda Hye Na'ya tuzak kurup duran malın tekiydi, Mackerel Run'daysa Yoon Seo'nun peşinden koşup duran bi gerizaklıydı. Her türlü aptal bu çocuk hiç bi şekilde gideri yok yani ı-ıh.

Neyse.

Dizide bi de evin çalışanlarına çok güldüm, hizmetçiler, kahyalar, hepsi çok tatlı ve eğlenceliydi.

Bogoshipda  Seo jibsaengniiim (!) - Kahya Seo'yu özlediiiik. Zavallı Dong Chan'a yavşayıp durdular bi de sürekli tek ağızdan konuşuyolardı falan :D

İşte tam olarak hastası olduğum ekip şsşdlfksşldk

Yalnız bazı bölümlerde Kang Hye Na'nın giydikleri çoook berbattı. Kore'nin moda ikonunun giydiklerine bak dedim yani. Hele bi defasında üzeri zillerle dolu ilginç bi etek giymişti ki yürürken ineğin boynundaki çan gibi ses çıkıyodu çili çili.

Fotoğrafını çekmeyi akıl ettiğim bi şu ikisi var sanırım. Ya o kemerlerden oluşmuş beli kaplayan kemer nedir Allah aşkına? Bak cümleyi kurarken bile olmuyo. Hadi önü siyah bant çekilmiş cinsel görüntü olsun da onlar niye arkadan fırlıyo? Peki ya o yandaki şey ne? Kızın götündeki o şey kendinden 2 metre geriden geliyo. Ya tamam moda eleştirmeni falan değilim ama göz var nizam var yani. Sen Kang Hye Na'sın kızım büyük düşün!

Bir de aşırı hoşuma giden bi sahne var ki içimin yağları eridi. Meğer Eui Joo'nun annesiyle Hye Na'nın kuzenlerinin annesi tanışıyomuş. Ama o çingene kılıklı uyuz Eui Joo'nun anneciğine laf sokma çabalarından başka türlü sesini duyuramadı. Hayır bi de ağzı laf yapsa..

"Vücudunuzun her yerini aynı hastanede yaptırmış olmalısınız" valla orda Eui Joo'nun verdiği tepkiyi verdim bende, gülmemek için direk elim ağzıma gitti dlkjgdlfkj

Sonuç olarak öyle pek ahım şahım bi dizi değildi. Afişlerinde yazan dişi Jun Pyo olayını da göremedim ben Hye Na'da. Yalnız Hye Na ismi çok güzel değil mi sizce de? Söylenişi bile çok güzel geliyo kulağa.

Bunun dışında dizide gene saçma salak atraksiyonlar vardı sürekli sardım oraları hatta belki 14.bölümü falan atlamış olabilirim de neyse. Ama gerçekten yani karışıklık çıksın diye mal mal şeyler eklemişler diziye. O büyük babanın döneklikleri bunun en güzel örneği. Önce Dong Chan'ı Hye Na'yı adam etsin diye işe alıyo kızın başına sarıyo sonra tutup sevgili olmalarına karşı çıkmaz gibi yapıp aralarına girmek için binbir türlü sinsilik düşünüyo. Sen harabucisin harabuciliğini bil!! Neyse. En azından ölmeden önce onayladığını söyleseydi de Hye Na az biraz rahat etseymiş, ölümünü daha da kolay kabullenseymiş.

Tamam tamam buna da neyse daha fazla uzatmıyorum. En yakın zamanda Ouran High School Host Club'un anime veya dizi yazısıyla gelebilirim dicem ama olmicak, planladıklarımı hiiç bi zaman gerçekleştiremediğimden dolayı boşu boşuna söz vermiyim burada bakalım bir dahaki yazı ne hakkında olacak :D

Sizi böyle bi gülücükle uğurlayayım dedim *.*


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................