Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?


SONUNDA BE! SONUNDA YENİ FİLM GELİYOR!

Haberler geldi, Kraliçe Jo doğruladı, Evanna ve Tom hakkında tweetler attı, mutluyum, ve diyorum ki bu hafta neden bu kadar güzel şeyler yaşanıyor? Bir yerlerde stop edip her şey boka sarmasın?

Yeni Harry Potter filmi olarak geçse de, aslında Fantastik Canavarlar yalnızca Harry Potter'la aynı dünyayı paylaşan bir yan seri. Zaten aynı kadroyla Fantastik Canavarlar filmi çıkarmalarını beklemek biraz saçma olurdu.

Filmde kitabın HP evrenindeki yazarı Newt Scamander'in yaşadıkları anlatılacakmış. Dumbledore, McGonagall gibi profesörlerimizi görmemiz mümkün sanırım. Çok yakın bir arkadaşım "Luna'nın kayın pederinin yaşadıklarını da izleyeceğiz hadi bakalım" demişti haberler gelir gelmez, aynen öyle, Newt Scamander, biricik Laklak Lovegood'umuzun kayın pederi çünkü!

Hakkında çok yazasım, atıp tutasım, ne bileyim teoriler oluşturasım falan var ama nedensiz bir şekilde bu yazıyı daha fazla uzatmak istemiyorum.

Yalnız, bu yönetmenler de iyi buldu bitmiş seriye ek parça takmayı. Önce LoTR'ın  The Hobbit'i, şimdi de Fantastik Canavarlar. Gerçi, filmle ilgili en çok merak ettiğim şey - kadro dışında tabi - filmin tam adının ne olacağı. Hayır yani Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?  - Fantastic Beasts and Where to Find Them biraz fazla uzun gibi slkdjflkjds Sırf fantastik canavarlar derseler de.. Nasıl desem yeni türeyen fantastik kitap filmlere benzeyecek...

Neyse canım adını da ben mi düşüneceğim, kaç yıldır bu filmi bekliyorum ben! (gerçi daha da çok bekleyeceğim sanırım, 2016'da çıkması bekleniyomuş lan oha dlkgjsldkjfg)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................