Full House / 3 kücük ayının 2'si bir eve tıkılmıs


Gom se mari ga han jibbe iso
Appa Gom, Omma gom, aegi gom
Appa gom eun tungtung hae
Omma gom eun nal shin eh
Aegi gom eun nomu kiyowo
Ussu ussu chal-handa

Han Ji Eun aileden kalma büyük ve lüks bir evde yaşayan çaylak bir yazardır, aynı zamanda oldukça saftır. Arkadaşları Hee Jin ve Dong Wook paraya ihtiyaç duyunca bu kızımızı kandırırlar ve sana tatil ayarladık diye Japonya'ya gönderip evini satarlar, parayı da bir güzel indirip harcarlar. Sattıkları kişi ise Kore'nin ünlü yıldızı Lee Young Jae'dir. Kızımızın gözünün açılması ve Kore'ye dönmesi, üzerine evindeki yabancılarla karşılaşması ve bunu takip eden yanlış anlaşılmalar sonucu Young Jae ve Ji Eun anlaşmalı bir evlilikle beraber yaşamak zorunda kalacaktır.
Yine herkes sevmiş hastası olmuş, ama dizikoliğiniz cıks yok yani. Sevmemek değil aslında, çok sempatik olmasına rağmen ara ara sıkıldım dizide. herkes gibi sarmadı yani beni. Song Hye Kyo'yu da, Bi Rain'i de çok severim ve her ne kadar Song Hye Kyo ve Hyun Bin'i en çok yakıştırsam da Bi Rain'le de mükemmel bir uyum vardı aralarında.

Rain de Rain yani, bu ne tatlılık?!



Tatlıydı matlıydı ama kıza çektirdi durdu. İnsan açık sözlü olur da bu kadar mı olur? Kırarım kırmam hiç düşünmeden bodoslama konuştu durdu dizi boyunca. Tamam anladık tatlısın da bu kadar ayı olma ya :D Bir de utanmadan söylüyor "Tavuktan yazar mı olurmuş, yapma gözünü seveyim!" Lan kız alınır sıkılır belki :D Yok daha bu bir şey değil uhuu dizi boyunca neler dedi neler.


Bir de yüzsüz, niye tavır yapıyorsun noldu diyor, sence niye tavır yapıyor olabilir Young Jae'ciğim bir düşün bakayım :))


"
Bir de şu soldaki sümüklere uyuz oldum durdum dizi boyunca. Onlarla ilgili düşüncelerimi sağdaki replikle Young Jae açıklıyor hemen; "Bunlar para için babalarını bile satarlar." Satarlar valla, aç gözlülük değil mi?


Sonuçta arada beni sıksa da gerse de, kendisine ayılıp bayılmasam da güzel diziydi Full House, sırf çiftin tatlılığı için bile izlenir. Yalnız o ikinci erkekle kadının ne olayını anladım ne de anlamaya çalıştım. Hep sardım onları az biraz sıkıcılardı da u.u

Neyse artık yarın karneyi alalım da Take 2'yla bir dönüş yapalım. İyi geceler çingular :*


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................