Scent of a Woman / Ne ara kokladı onu anlayamadım ama neyse


"Sevmek istiyorum Hye Won, ölmeden önce.. Sevmek istiyorum."

Lee Yeon Jae safra kesesindeki bir tümör sonucu 6 aylık ömrünün kaldığını öğrenir, bu kanserin henüz kesin bir tedavisi yoktur. Bunun üzerine şu zamana kadarki birikimleriyle son 6 ayını dolu dolu geçirmeye karar verir. Bir de Kang Ji Wook (Lee Dong Wook) gibi yakışıklıyı buldu mu Allaah *o*

Aslında Kim Sun Ah'ı pek sevmez, izilerini katlanılmaz bulurdum. Ne bileyim kadının ses tonunda beni iten bir şey var- dı. Bu dizi sevdirdi bana Sun Ah ajummamızı. Ulan bu kadın da 2005'ten beri her dizisinde ajumma damgası yiyip gencecik çıtırları götürüyor, bu ajummalık durumu kaç yıl sürüyor Kore'de?

Böyle başlığı huysuz attım, girişi ondan da huysuz yaptım diye zannedeceksiniz ki diziyi sevmedim.

Yok lan güzel diziydi. Her izleyen dram dram deyince ben de erteledim izlemeyi, ama denildiği kadar yokmuş, bence çok da eğlenceli bir diziydi Scent of a Woman. Hiç olmadı oturur Dong Wook'u izlerim diye başladım ama Kim Sun Ah da en az onun kadar muhteşemdi.

Yalnız.... Ulan şu ikinci kadın- ya da kız çocuğu mu demeliyim-  ne gerzek bir karakterdi ya. Bir defa ağır çirkindi. Yani tamam benim gözümde uyuz karaktere sahip herkes çirkindir ama bu cidden baya baya çirkindi. Saçını boyamışlar kıza benzesin o gagaya benzeyen çemçük ağzı dikkat çekmesin diye gene olmamış. Saçından tut giydiklerine konuşmasına tipine her bir şeyi bokum gibiydi. Ya hayır çirkin olması bir şey değil de böyle kainat güzeli havalarında dolaşması herkesin buna Miss 2011 muamelesi yapması falan çok aptalca ve gereksizdi. Ulan göz var nizam var açtırmayın şimdi ağzımı (daha ne kadar açacaksam) Lee Dong Wook da olsa yanında hiç umrumda değil, direk geçtim sahnelerini. SKK Scandal'da da uyuzdu ya bu kız. Neyse. Ayy Dong Wook- dizideki ismiyle Ji Wook askerden dönünce çekmiş diziyi, dizi her sıkar gibi olduğunda duşa girdi beyimiz, adonis gösterip çıktı, itirazım yok tabi canım. Soyunması için dizinin sıkması lazımsa istediği kadar boka sarsın hiç sorun değil.

Dizide çok da dram yoktu zaten bence, ama verdiler de mi tam vermişler. Spoiler başladı. Hee Joo ölünce, hem de biricik civanımız doktorumuz Eun Sook'un elinde, tam kanseri atlattı derken gidince, kendimi tutamadım. O anki üzüntümle "abla erik ister misin?" diye saftirik saftirik odaya giren kardeşime fena patladım. O da çilekeşim ya diziye üzülürüm ona patlarım, film sinirlerimi bozar ona patlarım, kitap moralimi bozar ona kızarım, derbeder merbeder ama iyi dayanıyormuş bana şimdi farkettim :D Neyse işte Hee Joo o kadar tatlı bir karakterdi ki nasıl üzülmeyeyim, nasıl moralim bozulmasın.. Spoiler bitti.

Hadi şimdi dramı bırakalım, Doktor Chae Eun Sook'a dönelim *_* Bu adam Dream High'da pısırığın tekiydi yav burda böyle bir ahjuşşiye hasta olacağımı asla tahmin edemezdin *__* Bir defa karizma deyince kusura bakmasın da Lee Dong Wook'u bile geride bıraktı bu dizide. Böyle doktorum olacaksa hasta olmaya razıyım diyecek duruma geldim- Aman canım Allah korusun o kadar da değil. Kulak burun boğazcı olursa hasta olabilir ama no problem. Hele o tango yaptıkları sahneler.. Aggghhh!! Ji Wook-Yeon Jae'nin çok meşhur tango sahnesi bile etkilemedi beni. Ama Eun Sook her tango yapmak için sahneye geldiğinde ben 20-30 göz baştan baştan onu izledim.O nasıl bir karizmadır, sempatidir.. Şimdi 2. erkeğin tarafındaydım falan sanmayın, aslında ben çift olarak değil tek başına Eun Sook'un arkasındayım kimseye yar olmasın tek başına takılsın öyle onu izleyelim. (dizikoliğin beceremediği işlerin en büyüğü sanırım fan girl olmak -,-)

Sen ağlamaaa dayaağnamaaam...

Neyse. Zaten şöyle de bir şey var ki My Girl'den sonra hiç bir dizisinde oradaki kadar yakışıklı değildi Lee Dong Wook. Saçma sapan saç modelleriyle harcıyorlar garibimi. Az kaldırsanıza ya o saçları, güzelim çocuğu maymun ediyorsunuz.

Sevdim yani Scent of a Woman'ı. Özellikle yan karakterlerle sevdirdi kendini. İzleyin, izletin.

Bu arada son olarak;

Lee Yeon Jae'nin ölmeden önce yapılması gereken 20 şey listesi;

1.Günde en az bir defa annemi güldürmek.
2.Bana eziyet edenlerden intikam almak. (BEN DE BEN DEE!!)
3.Tango öğrenmek.
4.Almak, yemek ve giymek istediğim hiçbir şeyde kendimi tutmamak.
5.Gelinlik denemek.
...
10.Gerçekten sevdiğim adamla bir aşkı şarkısı söylemek.
11.Dünyadaki bütün kadınların kıskanacağı bir evlilik teklifi almak.
12.Fırsat buldukça hayır işi yapmak.
13.Annemi yeniden evlendirmek.
...
16.Dünyada yaşadığıma dair kendimden izler bırakmak. (kim istemez ki..)
17.İnsanların ben, havalı bir bayan olarak hatırlaması.
18.Yılbaşında yağan karın altında birini öpmek.
19.Bütün bunları sevdiğim adamla yapmak.
 20.Ve son olarak; sevdiğim adamın kollarında gözlerimi kapamak...


Yorumlar

  1. Ne güzel yazı olmuş çok samimi bende izledim duygularımı sanki siz anlatmışsınız ağzınıza sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................