The Partner / Jun Pyo'nun belalı noonası


Bu dizi de 8 haziran cumartesi gününün hasılatı olsun efendim, sabah 11'de başladım şu an saat 6, yemek yemeyi bile unutmuşum ama neyse yazıyı bitirince yerim artık.

Kang Eun Jo eşini kaybetmiş dul bir annedir. Uzun süre iş aradıktan sonra Lee Tae Jo'nun da çalıştığı bir ofiste stajyer avukat olarak çalışmaya başlar. Buradaki üssü Lee Tae Jo'dur ve ikili beraber çözülemeyecek gibi görünen davaların altından kalkmaya çalışırlar.


Diziye başlama sebebim elbette ki kadrosuydu. My Girl'den beridir hastası olduğum Lee Dong Wook ve Boys Over Flowers'taki Jun Pyo'nun karizmasına ölünesi Jun Hee ablası Kim Hyun Joo başrollerde, sevmemem mümkün değil yani. Ama çok da bağlandığımı, aşırı sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Sadece, güzel diziydi işte.

Dizideki en tatlı şeyse gene ufaklıklardandı- Eun Ho'nun oğlu Jae Dong. Tipi çok sevimli değil mi ya?

Neyse. Bir iki davayı seyrederken sıkıldığımı itiraf etmeliyim. Ama bunun dışında Tae Joo'nun yavaş yavaş Eun Ho'ya aşık olması o kadar tatlıydı ki, hele o son bölümde mahkemede elele tutuşmaları, mahkemenin sonucunu öyle beklemeleri çook tatlıydı :))


Bir de ilk davadaki aileye dikkatinizi çekmek istiyorum. Anneyle baba tanıdık geldi mi? Gelmeli :D Anne; her türlü dizide karşımıza çıkan Kim Mi Kyung, babaysa; tek başında bir kdrama klişesi haline gelmiş, büyük küçük her dizide rol almış Ahn Suk Hwan. Ne güzel birleştirmişler :D


Farkındayım biraz ruhsuz bir yazı oldu, ama ne yapayım yazacak çok bir şey yok ki dizi hakkında. Olağan, yer yer eğlendiren, güldüren, arada bir de sıkan bir diziydi.

Ama sadece Lee Dong Wook için izlenir. Bkz;

Ofisteki avukatlardan birinin cinsel tacizle suçlanması ve karakola gitmesi üzerine Tae Jo'nun yorumu;

Gülüşünü yediğim ya kjdflkdjf (Biliyorum biliyorum bu bir nevi hayal ama olsun sonuçta Lee Dong Woo her türlü Dong Woo'dur)

Şimdi ben gideyim hiç bir şey anlamayacağımı bilmeme rağmen dayanamayıp indirdiğim Monstar 4. bölümü izleyeyim, sonra da yarın hangi diziyi izleyeceğime karar vereyim. O zamana kadar;

Eğlenmenize bakın çingular, OKUL BİTTİ LAN OKUUL


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Heirs / ALLAH'IMA BİN SÜKÜR BİTTİ / Adeta bir fanfiction...

Liar Game / Japonya

Reply 1994 / Bu diziyi yazanı bir elime geçireyim var ya....................